Vineri am fost la cumparaturi cu Edi, care m-a ajutat / sau nu, sa umplu caruciorul cu de toate... Nu ne-am dezis nici de data asta de la obisnuitele patanii, fiind musai sa fac o tura de hipermarket, alergand dupa el - chestia asta e free - cum sa pierd o asemenea promotie?... sau trebuind sa scot din carut dubluri la chestii pe care nu le-as fi cumparat oricum..
So, am luat si un pui pentru grill...unul mare, cel mai mare....l-a ales fi-miu, ofc...
Initial am vrut sa-l tratez cu respect, pe pui evident, a nu se intelege altceva...si sa-l pun intr-o tava pe un pat de cartofi...dar cum majoritatea a decis in favoarea grill-lui....l-am mangaiat cu un praf de sare, piper, scortisoara, boia dulce, putin cilli.. cat sa nu dea lumea-n arsuri, o manuta de miere de salcam, niste busoioc uscat si putin cimbru.....Si cum ma uitam asa la el, cu cata dezinhibare isi afiseaza tartita, pe care by the way o mananc cu placere (preparata ofc)..si nu mi-e rusine sa recunosc!...m-am decis sa umplu burta bietei pasari, cu niste ciuperci proaspete si cateva fasii de ardei rosu...
Am necajit-o putin pana am petrecut ata prin ea, ca sa-i inchid crapatura si s-o leg mai apoi fedeles, dar nu a zis nici pas....Apoi am pus-o pe grill pentru o ora jumate la 180 -190 grade.....Vroiam sa-i fac o garnitura ceva, dar n-am avut timp...a fost infulecata in doi timpi si trei miscari...
A ramas doar pieptul...pe care l-aam beeut....sory, preparat a doua zi, vedeti AICI ....
Si asta e delicios,o sa fur si eu niste idei de la tine cum eu nu ma prea impac bine cu friptura:)poate asa o sa-o fac si eu mai gustoasa!:)
RăspundețiȘtergereSimo, cu un sos de mujdei, daca n-ai timp sa fierbi niste cartofi (care oricum nu-s Monti, asa ca lasa-i pentru altii..)....e delicios..
RăspundețiȘtergere