Cine nu se da in vant dupa el, sa ridice mana sus, ca am un pistol cu apa!!
Cum il fac? Simplu.... desi am asteptat 2 saptamani sa se coaca avocado-ul. Imperios e sa fie dansul bine copt, si asta se obtine tinandu-l intr-o punguta de hartie pana e destul de moale la pipait.. nu va acuza nimeni de hartuire, stati linistiti..
So, am taiat avocado-ul pe din doua, i-am dat una-n cap samburelui, pe care l-am eliminat cu cutitul bine-nfipt intr-insul, apoi am scos miezul cu lingurita, pe care l-am udat bine cu 2 linguri zeama de lamaie (sa nu se oxideze). In blender am pus o jumatate de ceapa taiata marunt, 1 catel de usturoi, 3 feliute de ardei iute, un praf de cilli, 1 praf de sare, o rosie decojita taiata bucati (sa-i usurez munca aparatului), si miezul de avocado... Le-am blenduit bine, et voila...
N-am avut tortila chips, ci doar niste garlic crackers.
Daca va intrebati de ce nu-s in poza, n-aveti decat o varianta de raspuns...
Buna, cred ca e delicois.........BRAVO!!!
RăspundețiȘtergereSuna interesant,o sa incerc si varianta ta,chiar am 2 avocado numai bune de sacrificat si ma pregateam sa fac o postare a unei variatiuni pe aceeasi tema(care la noi in casa se face des si se evapora instant)!Daiana
RăspundețiȘtergere