16 martie 2012

Mic dejun in 5 minute

Sau mai bine zis mic dejunu' campionilor la lene. Grana Padano Parmigiano plimbat cu avionu din Milano la Roma apoi acasa, niste mucegai, rosii deshidrate, ou sau oua, paine, varza de bruxelles daca va place la conserva - indraznesc sa zic ca nici nu se compara cu varzuca asta proaspata.. si niste paine! Da-ncepem cu buturuga dle si niste poze, na !

























Se iau doua felii de paine.. sau cat va duce pe voi mintea stomacului, se improasca ulei de masline peste si parmigiano cat sa se prinda ca raia de painea aia ce urmeaza sa se rumeneasca, se taie feliute niste rosii deshidratate de se pun si ele peste, se sparge un singur ou de felie / sau varza de bruxelles la cutie, se macina in dejte niste branza d'aia puturoasa si se da toata treaba asta la loc de cinste... ala preincalzit la 200 grade... 5 minute.. tac, pac, s'un lapte batut pe gat si gata !




23 de comentarii:

  1. Multumesc, esti tare dragutza. Ar cam trebui sa ajunga curierul , nu? Pupicei :P

    RăspundețiȘtergere
  2. wawwwwwwwww...cum arataaaaaaaaaaa...

    RăspundețiȘtergere
  3. mi-a placut aia cu mintea stomacului, zau! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Vreau si eu scandurica !!! :)))) Ce bine arata totul !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nectar zeesc!!
    Singura modificare pe care asi face-o pentru mine, este sa folosesc Roquefort in loc de Stilton (sau ce ai folosit tu daca nu este stilton).
    Dupa gustul meu, Roquefort e undeva deasupra tuturor celorlate brinze cu mucegai de calitate.
    Stiu ce o sa manainc maine dimineata :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ;))) ce misto ai zis-o ! Numai ca de data asta am folosit doar Danish blue.. Roquefortu l-am mancat cu mana asa simplu ;)))))) Seara faina!

      Ștergere
  6. Doamne, Antonina, ce poze faine, pai zau ca pe mine in fata acestor imagini, mintea stomacului m-ar duce haaaaaaaat departe, ca mie-mi place tare pita noastra cea de toate zilele, dar recunosc ca si uleiul alora, de masline. Zau ca la asa ospat, m-as fi abonat de stateai mai pe langa mine. Te pup, sfarsit fain de saptamana!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tare ma bucur ca va plac pozele!! Subscriu la pita si ulei ;)) Week-end minunat!! pupici

      Ștergere
  7. Moammma da cum arata.
    Te pup cu drag.

    PS Da ce te stii cu scandurile si lemnele.

    RăspundețiȘtergere
  8. Fetelor va pup pe toate!! Week-end fain sa avem!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Iar ma superi cu scandurica??? Si Adina are grilaj... Necajita rau sunt! :))) Off... E las, ca de necaz pap eu ambele sandwich-uri! Asa patesc cand ma supar.. devin bulemica! :PPP
    Super combinatie sandwich-urile!
    Pupici, doamna cu scandura! :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ;)))) simo mi-ai amintit de tipa aia cu buturuga din twin peaks ;))))) omg!!!!!

      Ștergere
  10. Fato draga, daca zici 5 min de munca inghit orice,dar daca arata asa mai sunt si fericita pe deasupra:)Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  11. .. Deci nu sunt singurul adept dupa branza cu mucegai la micul dejun :D :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Faine poze ! Cred ca ar trebui sa deschidem un club al mancatorilor de branza bleu!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce buun! Si eu faceam astfel de improvizatii rapide! Si imi plac si rosiile deshidratate si branza aia... yummy!

    RăspundețiȘtergere
  14. Vai da faine sint feliile de paine cu brinzica.Ma duc sa o halesc pe cea ramasa de capra:)

    RăspundețiȘtergere
  15. Intradevar, este un mic dejun delicios! Nu m-am gandit niciodata la asa ceva insa este bine ca am gasit reteta aceasta care cu siguranta va placea familiei mele. Seamana cu pizza...

    RăspundețiȘtergere
  16. Iubesc branza cu mucegai, am sa fac reteta, pare delicios.

    RăspundețiȘtergere