Sau mai bine zis mic dejunu' campionilor la lene. Grana Padano Parmigiano plimbat cu avionu din Milano la Roma apoi acasa, niste mucegai, rosii deshidrate, ou sau oua, paine, varza de bruxelles daca va place la conserva - indraznesc sa zic ca nici nu se compara cu varzuca asta proaspata.. si niste paine! Da-ncepem cu buturuga dle si niste poze, na !
Se iau doua felii de paine.. sau cat va duce pe voi mintea stomacului, se improasca ulei de masline peste si parmigiano cat sa se prinda ca raia de painea aia ce urmeaza sa se rumeneasca, se taie feliute niste rosii deshidratate de se pun si ele peste, se sparge un singur ou de felie / sau varza de bruxelles la cutie, se macina in dejte niste branza d'aia puturoasa si se da toata treaba asta la loc de cinste... ala preincalzit la 200 grade... 5 minute.. tac, pac, s'un lapte batut pe gat si gata !
Multumesc, esti tare dragutza. Ar cam trebui sa ajunga curierul , nu? Pupicei :P
RăspundețiȘtergereRapid si foarte bun!Pupici!
RăspundețiȘtergerewawwwwwwwww...cum arataaaaaaaaaaa...
RăspundețiȘtergereSe aproba !
RăspundețiȘtergeremi-a placut aia cu mintea stomacului, zau! :))
RăspundețiȘtergereVreau si eu scandurica !!! :)))) Ce bine arata totul !!!
RăspundețiȘtergereMda.Acu'mi-ai facut pofta sa stii.Pup!
RăspundețiȘtergerefoooooarte bine arata totul!!!
RăspundețiȘtergereNectar zeesc!!
RăspundețiȘtergereSingura modificare pe care asi face-o pentru mine, este sa folosesc Roquefort in loc de Stilton (sau ce ai folosit tu daca nu este stilton).
Dupa gustul meu, Roquefort e undeva deasupra tuturor celorlate brinze cu mucegai de calitate.
Stiu ce o sa manainc maine dimineata :)
;))) ce misto ai zis-o ! Numai ca de data asta am folosit doar Danish blue.. Roquefortu l-am mancat cu mana asa simplu ;)))))) Seara faina!
ȘtergereDoamne, Antonina, ce poze faine, pai zau ca pe mine in fata acestor imagini, mintea stomacului m-ar duce haaaaaaaat departe, ca mie-mi place tare pita noastra cea de toate zilele, dar recunosc ca si uleiul alora, de masline. Zau ca la asa ospat, m-as fi abonat de stateai mai pe langa mine. Te pup, sfarsit fain de saptamana!
RăspundețiȘtergereTare ma bucur ca va plac pozele!! Subscriu la pita si ulei ;)) Week-end minunat!! pupici
ȘtergereMoammma da cum arata.
RăspundețiȘtergereTe pup cu drag.
PS Da ce te stii cu scandurile si lemnele.
Fetelor va pup pe toate!! Week-end fain sa avem!!
RăspundețiȘtergereIar ma superi cu scandurica??? Si Adina are grilaj... Necajita rau sunt! :))) Off... E las, ca de necaz pap eu ambele sandwich-uri! Asa patesc cand ma supar.. devin bulemica! :PPP
RăspundețiȘtergereSuper combinatie sandwich-urile!
Pupici, doamna cu scandura! :)))
;)))) simo mi-ai amintit de tipa aia cu buturuga din twin peaks ;))))) omg!!!!!
ȘtergereFato draga, daca zici 5 min de munca inghit orice,dar daca arata asa mai sunt si fericita pe deasupra:)Te pup!
RăspundețiȘtergere.. Deci nu sunt singurul adept dupa branza cu mucegai la micul dejun :D :))
RăspundețiȘtergereFaine poze ! Cred ca ar trebui sa deschidem un club al mancatorilor de branza bleu!
RăspundețiȘtergereCe buun! Si eu faceam astfel de improvizatii rapide! Si imi plac si rosiile deshidratate si branza aia... yummy!
RăspundețiȘtergereVai da faine sint feliile de paine cu brinzica.Ma duc sa o halesc pe cea ramasa de capra:)
RăspundețiȘtergereIntradevar, este un mic dejun delicios! Nu m-am gandit niciodata la asa ceva insa este bine ca am gasit reteta aceasta care cu siguranta va placea familiei mele. Seamana cu pizza...
RăspundețiȘtergereIubesc branza cu mucegai, am sa fac reteta, pare delicios.
RăspundețiȘtergere