Draga mea, iertare ca n-o sa-ti pot raspunde ferm. Nu mai tin minte cum se numeste si din pacate in acest moment toata "trusa" de bucatarie e inchisa si nu am stare s-o deschid. Stiu doar ca am primit-o de la Bilancia cu ocazia unui concurs.. cu siguranta vei gasi la ei ceva pe placul tau.
Yum!!!! Asta ar fi cu siguranta pe gustul sotului meu. Super idee!
RăspundețiȘtergereTare fain, Anto! Buna idee, ce aromeeeeeeeeee, ador parfumul cojii de lamaie.
RăspundețiȘtergereBun tare! Vara de obicei fac tarte cu lamaie, sunt racoritoare si ne plac mult .).
RăspundețiȘtergereSuperb! Ca mai tot ce faci tu aici. :)
RăspundețiȘtergereTe îmbrăţişez cu maaareee drag şi îţi doresc toate cele bune şi frumoase!
Trebuie sa-l fac si eu,e delicios si racoritor!Pupici!
RăspundețiȘtergeremmmmm visez la o tarta cu dumnealui :P
RăspundețiȘtergereHristos a Inviat!!
RăspundețiȘtergereDirect cu gandul la o tarta m-am dus... :)
Super prezentare, ca de obicei
Pupici
niiiiice! super reteta si scandurica si pozele :)
RăspundețiȘtergereLasand la o parte preparatul :) , imi place de mor prezentarea retetei pe acea poza !!!! Arata bestial !!!! Bravoooooo!!!! ;)
RăspundețiȘtergereAm pregãtit asemãnãtor, doar cã nu am pus limetã.
RăspundețiȘtergereEste o cremã delicioasã, am descoperit-o si eu de putin timp:)
Stai asa sa vezi cu il tai eu si pe asta mintenas :)
RăspundețiȘtergereDe cite ori am voie sa ma repet cu "awesome pictures" ?
Eu like-uiesc si cupcake, si tarta, si inghetatica, si praji, de toate :P.
RăspundețiȘtergereNici pe asta n-am apucat inca sa-l fac, de si e pe lista.
RăspundețiȘtergereLa tine ca de obicei arata superb totul.
te pup cu drag Dulcegarie.
Tre sa pun de-o portie de urgenta, ca tare mi-i a inghetata :))O zi frumoasa sa ai!!
RăspundețiȘtergereAdor crema asta! :*
RăspundețiȘtergereDelicioasa crema asta! Super prezentare... Pup
RăspundețiȘtergerece maestra...jos palaria :)
RăspundețiȘtergerefoarte bun, cred :P
RăspundețiȘtergerefenomenaaal
RăspundețiȘtergereBuna si aromata crema de lamaie, eu am o reteta fara albusuri, doar galbenusurile se folosesc ;-)puup
RăspundețiȘtergereIl folosesc la briosele cu lamaie...o nebunie!
RăspundețiȘtergereBuna,
RăspundețiȘtergereCrema se va ingrosa chiar daca nu se foloseste amidon? am vazut ca multe retete folosesc amidon.
Multumesc.
Elena
Buna Elena. Da, se va ingrosa. Pregateste reteta intocmai si totul va fi bine. Cu drag, Anto
RăspundețiȘtergereBuna,
RăspundețiȘtergereCe razatoare ai folosit pt lamai? - eventual, producator
Imi place cum arata coaja de la lime.
Multumesc
Draga mea, iertare ca n-o sa-ti pot raspunde ferm. Nu mai tin minte cum se numeste si din pacate in acest moment toata "trusa" de bucatarie e inchisa si nu am stare s-o deschid. Stiu doar ca am primit-o de la Bilancia cu ocazia unui concurs.. cu siguranta vei gasi la ei ceva pe placul tau.
RăspundețiȘtergere